El Olivar - CB Valls (62-65)

Victòria d'or del CB Valls contra un dels rivals més talentosos i atlètics de tota la Lliga EBA, el vinculat del Saragossa d'ACB. Ha estat el primer partit del búlgar Boris Voikov com a jugador dels de l'Alt Camp.

Malgrat que encara necessita temps per adaptar-se a la dinàmica de l'equip i a la tipologia de bàsquet local, l'aler ja ha demostrat de què és capaç aportant 10 punts contra El Olivar que, al seu dia, va vèncer a la pista del CB Salou i que tan sols havia perdut un dels cinc compromisos disputats fins ara.

La plantilla aragonesa, de mitjana, és molt alta, amb jugadors com Aday Mara, de 16 anys i 218 centímetres. Ells han dominat el rebot, però s'han mostrat poc efectius en el tir exterior (4 de 24). Estadísticament, les diferències entre tots dos rivals han estat mínimes i la victòria ha acabat caient del cantó d'un CB Valls liderat per Marcus Vinicius (16 punts i 8 rebots) i que ha manat en el marcador de manera definitiva des dels darrers instants del tercer període.

Marcus ha protagonitzat l'acció providencial dels últims moments perquè ha recuperat una posessió que ell mateix havia perdut a manca de 45 segons i amb tan sols dos punts d'avantatge. La contra ha acabat amb cistella de Sergi Domènech.

Gran resposta, així, dels d'Oriol Pozo després de perdre la jornada anterior davant el CBT. La victòria els situa amb un balanç 4-2 a la taula classificatòria i amb la moral reforçada per afrontar el duel de dissabte (18.15 hores) contra el Sant Cugat (2-4).

Parcials: 16-13, 17-21, 17-16 i 12-15.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219352