Més de 10.000 persones van veure el CB Valls-CBT a TAC12

La suma d'espectadors de TAC12 durant el partit de Lliga EBA entre CB Valls i CBT d'aquest cap de setmana és superior a l'aforament acumulat del Joana Ballart, el pavelló Salou Centre i el poliesportiu del Serrallo multiplicat per dos.

L'aposta per l'esport territorial a la Televisió Pública del Camp de Tarragona és fidel, independentment de les xifres d'audiència i amb l'objectiu de respondre a l'interès creixent; també amb la meta de ser l'estímul que augmenti la demanda. Una grada pràcticament plena amb els seguidors més fidels, els qui no segueixen el partit des de les seves llars o dispositius mòbils, i un afegit superior a les 10.000 persones que van presenciar el clàssic a través de la TDT o el web.

Més de 300 dispositius van connectar-se via streaming, també, per seguir la narració de Carles Cortés i els comentaris tècnics de Xavier Secall en un derbi que és la continuació dels ja explicats les últimes setmanes i el preludi d'altres que arribaran ben aviat. I és que aquest dissabte és l'hora a TAC12 del voleibol amb el duel entre el SPiSP i el Cèvol al pavelló Ponent de Salou.