CB Valls - CBT (56-62)

L'hem narrat a la tele i el recuperem íntegrament aquí. El derbi ha caigut del cantó del CBT, invicte a la Lliga EBA (5-0). Els vallencs es queden amb un balanç de 3-2 i pateixen la primera derrota com a locals del curs. Bones defenes i mals atacs, un aspecte, aquest últim, que especialment ha passat factura al CB Valls, fins ara intractable. Tot i començar per davant en el marcador, la regularitat del CBT ha provocat que els visitants manessin en el marcador des de la primera meitat i amb avantatges que no han estat, però, insalvables fins a les acaballes. 

Orion ha liderat l'atac dels del Serrallo com a màxim anotador del clàssic amb 16 punts i després de dues setmanes en què pràcticament no va entrenar per culpa d'un petit trencament de fibres. Ell mateix va decidir aquest divendres que podria estar a disposició del tècnic Berni Álvarez. David Loras, pel cantó local, també ha pogut vestir-se de curt tot i els problemes físics dels dies previs. Per part dels de l'Alt Camp, el líder anotador ha sigut Oriol Besora (14 punts). 

Cap dels dos equips ha presentat registres de tir espectaculars, tot el contrari, fet especialment lògic en dies de tensió i rivalitat com la d'un CB Valls-CBT. Així, els vallencs han signat un pobre 22 de 70 en tirs de camp i els tarragonins han perdut gairebé el doble de pilotes, 19, que el seu rival. Destacant positivament, d'altra banda, els 10 rebots del pivot de 15 anys, Ousmane Ndour.

Un partit que hem explicat en directe a TAC12 amb la narració de Carles Cortés i els comentaris tècnics de Xavier Secall. La Lliga EBA continuarà la setmana vinent amb el CBT-Barberà (dissabte, 19 hores) i El Olivar-CB Valls (diumenge, 17 hores).  

Parcials: 15-12, 6-14, 19-17 i 16-19.

Estadística del partit: 

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219346