Una cinquantena de persones es presenten a les audicions de "La flauta màgica"

Dia de nervis al Teatre Principal de Valls pel càsting dels cors de "La flauta màgica", que s'estrenarà per les Decennals. Persones de totes les edats han estat cridades per mostrar les seves aptituds musicals sota l'atenta mirada del tenor vallenc Roger Padullés, que s'ha encarregat de l'adaptació de l'òpera de Mozart

Padullés estarà acompanyat en la direcció per la també vallenca Bàrbara Flores, mentre que la direcció musical estarà en mans del tarragoní Xavier Pastrana. Tot i que no és molt comú veure una òpera en el programa d'unes festes, els impulsors subratllen el caràcter popular de l'obra.

Opera valls flauta casting

El cor acompanyarà figures del panorama operístic que han passat per grans escenaris com el Liceu o el Teatro Real de Madrid. El tenor David Alegret, les sopranos Marta Mathéu i Isabella Gaudí, o el baríton Toni Marsol són alguns dels noms més destacats. Treballar al costat d'un elenc com aquest és tota una oportunitat per als candidats.

"La flauta màgica" és una producció de la Fundació de les Decennals amb la participació de l'associació Amics de la Música i s'estrenarà el 3 de febrer al Centre Cultural.