SESE - CB Valls (62-96)

La maquinària del CB Valls cada cop funciona millor i el resultat esvaeix qualsevol mena de dubte, si és que existia. Primera victòria a domicili i tercera a l'EBA per situar els d'Oriol Pozo amb 3-1 abans del derbi contra el CBT.

Un atac gairebé perfecte, que ha fregat els 100 punts, que ha marxat al descans amb 54 i que s'ha endut el triomf parcial dels quatre períodes tot i tenir assegurar virtualment el triomf davant el SESE molt abans del final.

Més que correctes des de la línia de tirs lliures (20 de 26) i amb percentatges superiors al 50% en tirs de dos, el CB Valls ha encistellat 12 triples, 5 d'ells d'un Guillem Fàbregas que no ha fallat cap intent exterior. L'home de la tarda, però, ha estat Marcus Vinicius: 41 de valoració amb 26 punts, 10 rebots, 4 assistències i 12 faltes rebudes. 

L'adéu de Daniel Menlinfonwu, tallat per la direcció esportiva a inicis de setmana, no ha produït cap efecte negatiu en el rendiment dels de l'Alt Camp, que han comptat amb tres jugadors més assolint dobles dígits anotadors: Guillem, Emilio Martínez i Oriol Besora.  

Alegria doble per la victòria i per la tornada competitiva de tota una institució del primer equip, l'escorta Jordi Andreu, que ha estrenat avui el curs després de patir una lesió a l'espatlla que l'ha impedit participar de les anteriors tres jornades. 

És la primera ratxa victoriosa del CB Valls, que ja va sumar la setmana passada i a casa davant el Roser. El pròxim duel al Joana Ballart es podrà seguir en directe a TAC12, ja que toca derbi a l'Alt Camp entre CB Valls i CBT. Serà dissabte des d'uns minuts abans de les 18 hores.

Parcials: 13-23, 19-31, 13-19 i 17-23.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219339