El CB Valls "fitxa" Jordi Andreu

El jugador de la casa ja té l'alta mèdica després de perdre's l'inici de la Lliga EBA per culpa d'una lesió a l'espatlla. Podrà participar dissabte del partit a la pista del SESE i on el CB Valls busca el primer triomf com a visitant: a casa ha guanyat els dos duels disputats i a fora va caure davant el Castelldefels.

Serà el primer cop que Oriol Pozo mira cap a la banqueta i disposa de tots els efectius, després d'un estiu en què els problemes físics d'Adrià Trouvé i el mateix Jordi Andreu van disminuir la rotació. Ara, però, es perd un home interior com Daniel Melinfonwu, acomiadat aquesta setmana per baix rendiment. Amb Daniel o sense ell, els de l'Alt Camp no han assolit encara l'estat òptim com a equip: això tot just arrenca.

El SESE també signa un balanç de 2-1 a l'EBA i va guanyar fa uns dies a Horta. En canvi, va caure en l'únic partit que ha jugat a la seva pista, fa dues setmanes, amb resultat incomprensible per a la categoria: 38 a 81 contra el Martinenc. El SESE-CB Valls començarà aquest dissabte a les 18.15 hores.