CB Valls - Roser (76-58)

El Joana Ballart continua invicte i permet que els vallencs reprenguin el camí de les victòries a la Lliga EBA contra un Roser que no ha pogut mantenir el ritme més enllà del descans. Un resultat que reforça la confiança del CB Valls, que se situa així amb 2-1 a la taula classificatòria i deixa enrere el mateix rival d'avui.

El Roser no ha vingut de passeig a la capital de l'Alt Camp amb dos primers quarts en què ha posat la por al cos del rival, especialment mitjançant un parcial d'1-12  abans de l'equador i que ha situat els barcelonins amb cinc punts d'avantatge cap a vestidors.

Dos triples consecutius han capgirat el marcador, tot i que el Roser ha mantingut el tipus fins al 35-37, darrer cop que ha anat per davant a l'electrònic. Des d'aleshores, l'equip d'Oriol Pozo ha millorat prestacions tant en defensa com en atac per afrontar els últims 10 minuts amb relativa comoditat. Una dada que ho diu tot: 53 punts els dos últims quarts del CB Valls.

Destaca el repartiment de punts entre diversos dels jugadors locals, ja que han estat tres els efectius que han assolit 14 punts cadascun: Oriol Besora, Jonathan Medina i Emilio Martínez. Marcus Vinicius ha marxat fins als 13 i Sergi Domènech ha signat un doble doble amb 11 punts i 11 rebots. Pel que fa a dades col·lectives, els vallencs, encara sense el lesionat Jordi Andreu, han sigut superiors en tirs de camp i rebots.

El CB Valls viatjarà dissabte (18.15 hores) al pavelló del SESE, equip que també ha guanyat i amb qui iguala a triomfs a la taula.

Parcials: 15-12, 8-16, 27-13 i 26-17