CB Valls - Draft Gramenet (55-52)

El CB Valls ja guanya a Copa Catalunya després de tres jornades perdent i ho fa en un igualat partit en què ha debutat la nord-americana Tylinn Carter com a jugadora local i com a màxima anotadora de la tarda, amb 20 punts. L'entrada en acció de Carter és providencial, no tan sols per la seva experiència i qualitat individual, sinó perquè també suposa un estímul per a la resta de la plantilla, que ha experimentat un mal inici de campanya marcat per l'absència d'efectius. 

El Draft Gramenet ha començat molt millor gràcies a un parcial de 0-12 més que preocupant per a les de Benet Ibáñez, que de pressa han reduït la distància per tancar el primer quart 8 per sota. Les diferències no han variat d'aquí al descans i el CB Valls ha accelerat el ritme a partir del tercer amb domini clar, no tan sols pels punts de Carter, també, entre altres pels 11 de Núria Vilamajor. 

valls dins fem 16 octubre

Poc encertades en el tir exterior, l'eficiència en tirs de dos (52%) ha estat suficient per transformar la imatge de la derrota de la setmana anterior i per sorprendre les barcelonines, que han arribat a situar-se dos punts per davant a les acaballes (50-52). Però els cinc punts repartits entre Carter i Laia Gené han deixat el triomf al Joana Ballart, que celebra la primera alegria del curs a Copa.

Recordem que tan sols les dues millors classificades evitaran ja el descens i que la resta arrencarà una segona lligueta en què no es tindran en compte els resultats anteriors. 

La fase regular seguirà diumenge vinent (17.45 hores) i a la pista del TGN Bàsquet; un derbi que narrarem en directe a TAC12. 

Parcials: 9-17, 11-11, 20-11 i 15-13. 

Estadística del partit: 

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/2021/616b0fcfa4d4270628db913d