Gala Premi Mañe i Flaquer Nov 2021

Tylinn Carter al rescat

La pivot nord-americana (1,85) debuta aquest dissabte amb un CB Valls que ha començat a Copa Catalunya amb tres derrotes consecutives i deixant mala imatge en l'últim partit. Davant hi haurà el Draft Gramenet (2-1).

La incorporació de la jugadora de Califòrnia ha de marcar un abans i un després a la recerca de resultats positius i, sobretot, per evitar desenllaços com el de la setmana anterior a la pista del Roser, on les vallenques van perdre de 48 punts en el pitjor dia del curs.

No han ajudat les baixes de Marta Jurado i Gisela Salort, tampoc creuar-se amb equips destinats a ocupar places capdavanteres de la lligueta inicial, un fet que es repetirà ara perquè el Draft tan sols ha perdut un dels tres primers partits.

Només les dues millors classificades de la ronda de començament de Copa Catalunya evitaran ja el descens i la resta arrencaran una segona fase de zero; això no ajuda a l'hora de trobar motivació davant oponents teòricament superiors o que disposen d'un avantatge relativament còmode durant els partits. En qualsevol cas, Benet demana no abaixar els braços durant els 40 minuts, l'únic mode de poder sorprendre el Draft.

Un CB Valls-Draft Gramenet que es disputarà aquest dissabte a les 18 hores, amb connexions puntuals a TAC12 dins el programa En Joc.