UE Valls - Mollerussa (1-0)

Primera victòria de la Unió Esportiva Valls aquesta temporada gràcies al solitari gol per l'escaire de Ramon Miranda (30'). Els de Manel Cazorla signen un bon inici a Primera Catalana amb quatre punts de sis possibles. 

I avui no era pas un debut com a local fàcil per als vallencs, ja que davant hi havia un rival experimentat a la categoria i que s'ha reforçat molt bé durant l'estiu. Acabada de descendir provinent de Tercera Divisió, la UE Valls no s'ha deixat ofegar pels possibles nervis del retrobament amb el Vilar i ha acabat aconseguint tres punts que generaran una gran dosi de moral i confiança per al futur. I és que el gran hàndicap del curs passat va ser guanyar poques vegades com a local.

Poc abans de l'únic gol de la tarda, Cazorla ha introduït ja un canvi en l'onze, obligat, amb la substitució del lesionat Verdejo per Toldrà (20'). L'ensurt no ha trastocat de manera insalvable els plans dels de l'Alt Camp, que s'han animat amb l'1 a 0 i fins al descans. 

La defensa s'ha mostrat sòlida i els lleidatans gairebé no han generat perill a la porteria de la UE Valls, que tanca de la millor manera possible la setmana i que prepara ja el viatge al camp del Solsona, diumenge vinent (17 hores). 

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2022/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/valls-ue-a/1cat/mollerussa-cfj-a