Reconquerir el Vilar

La UE Valls tan sols va guanyar 4 partits com a local el curs anterior. Una categoria per sota, a Primera Catalana, els de Manel Cazorla pretenen donar motius a l'afició per acostar-se al camp. El primer rival, un perillós Mollerussa.

Poques vegades es guanya més a fora que no pas com a local, un hàbit futbolístic que no deixa bon sabor de boca i que vol canviar la flamant UE Valls a partir d'aquest cap de setmana i contra el Mollerussa. De les 4 victòries del curs anterior, tan sols la primera va produir-se quan encara existien possibilitats palpables de permanència a Tercera. I, sigui quin sigui el desenllaç de l'actual campanya, l'equip vol que el soci vallenc gaudeixi d'una vegada per totes.

Empat injust, considera l'entrenador, a Igualada (2-2) i que topa amb l'inici perfecte del Mollerussa, que va desfer-se del Tàrrega per 2-0. L'última vegada que tots dos equips van veure's les cares va ser poc abans de la pandèmia, també a Primera Catalana, a terres lleidatanes i amb victòria de la UE Valls (0-2). A casa, fa dos anys, 1 a 1.

Sergi Gestí, Ezequiel i Xavi Fabra no podran jugar per lesió en un partit que es disputarà diumenge a les 16.30 hores.