Marcus de la casa

No està com a casa, és a casa. Marcus Vinicius rendeix a la perfecció als seus 35 anys i 15 després de defensar la samarreta del Club Bàsquet Valls per primera vegada. Una trajectòria esportiva immaculada a lligues com l'ACB i amb experiència a la selecció absoluta del Brasil, que té continuïtat ara al Joana Ballart on exerceix de líder de la primera plantilla i de mestre per als nens de la base.

És la cara menys coneguda de Marcus, que fomenta l'aprenentatge dels petits i, principalment, que vol que gaudeixin de l'activitat física sense obsessió pels resultats.

Amb dos fills ja, Marcus és vallenc perquè se sent d'aquí i perquè la seva dona literalment ho és. Els 15 punts i 7 rebots de l'aler pivot en la jornada inaugural de l'EBA contra el Barberà deixen clar el que ja se sabia, que quan jugui ho farà sempre al 100%. Una garantia de rendiment i professionalitat per a l'equip d'Oriol Pozo: el cromo perfecte per guanyar i per fer millors la resta de companys.

La següent parada competitiva del CB Valls de Vinicius es viurà diumenge i a la pista del Castelldefels (18.15 hores), un dels, sobre el paper, rivals directes dels de l'Alt Camp per una plaça a la part capdavantera de l'EBA.