CB Valls - Igualada (53-78)

Segona derrota en dos partits del CB Valls a Copa Catalunya, la primera divisió del bàsquet femení del país. Ha estat l'arrencada com a local del conjunt dirigit per Benet Ibáñez.

Un tercer període amb parcial de 7-24 ha acabat amb qualsevol opció de triomf de les vallenques que, de totes maneres, ja han marxat al descans 14 punts per sota de l'igualada. L'equip de l'Anoia ha estat més precís en totes les facetes del joc mentre que el CB Valls ha assolit percentatges inferiors al 50% tant des de la línia de tirs lliures com de dos i de tres. Especialment negatiu, l'estadística de triples amb tan sols dos encerts en 20 intents.

Així, més enllà del 2-2 dels primers segons de partits, l'Igualada sempre ha disposat d'avantatge en el marcador i amb un màxim assolit de 34 punts. La màxima anotadora de les de l'Alt Camp, Júlia Calafell,, autora de 12 punts; Júlia Cañellas ha arribat als 9 i Laia Gené, Núria Vilamajor i Betty Salat n'han sumat 8. 

Un migdia dominical en què el TGN Bàsquet s'ha endut el triomf de la seva visita a la pista del Ploms Salle (53-73) i en el debut oficial del curs, ja que va descansar la primera jornada de fase regular. Recordem que tan sols les dues millors classificades asseguraran la permanència i que la resta afrontarà una segona fase en la qual no s'arrossegaran els resultats de l'anterior. 

El CB Valls jugarà la setmana vinent al pavelló del Roser i el TGN Bàsquet debutarà davant la seva afició contra el Cornellà.

Parcials: 13-17, 14-24, 7-24 i 19-13.