La pista d'atletisme 'Marta Galimany'

La pista d'atletisme de Valls ja porta el nom de Marta Galimany. L'atleta olímpica va destapar aquest dimarts la placa i el mural instal·lat a l'entrada de les instal·lacions del FornàsHa estat testimoni de la vertiginosa trajectòria de Galimany fins als Jocs Olímpics, aquí s'hi ha fet gran com a esportista i ara du el seu nom.

La pista ha estat batejada amb el nom de l'atleta que va fer història en travessar la línia de meta a Sapporo, als Jocs Olímpics de Tòquio. I així queda plasmat amb el mural que veuran tots els usuaris en entrar a les instal·lacions

Marta Galimany va rebre l'homenatge envoltada dels seus, acompanyada del seu entrenador Jordi Toda i el Roger Roca, la seva llebre. Tot sota l'atenta mirada dels més petits. Galimany diu que no vol ser referent de ningú, però sí que va donar un consell als joves de les dues escoles d'atletisme de Valls, el FACVAC i de l'AAEET.

L'Ajuntament reconeix d'aquesta manera la gesta esportiva de Galimany i el fet d'haver representat Valls a escala mundial. Creuen que és un gran exemple per als nois i noies que entrenen a la pista i ara el testimoni serà visible cada dia.

I Valls, a més de tenir l'exemple de Galimany, també guardarà des d'aquesta setmana la samarreta amb la qual l'atleta local va córrer als Jocs Olímpics aquest agost.