Equilibrat CB Valls

Que Daniel Melinfonwu no disposi d'experiència a Europa perquè mai ha jugat fora del seu país genera un punt d'incertesa, l'habitual quan es fitxa un estranger. Però tot apunta, també, que afegirà físic i agressivitat a la plantilla del Club Bàsquet Valls que compensa definitivament el projecte 2021-2022.

El pivot de San Diego, amb experiència a la primera divisió universitària del seu país, ja ha conegut els nous companys i preveu debutar aquest cap de setmana en l'amistós a Cornellà. Caure eliminats de la Lliga Catalana ha estat avantatjós per a l'interior, ja que el permís per competir oficialment dissabte potser no hauria arribat a temps. Els 208 centímetres són una garantia d'intimidació i presència a la pintura per als de l'Alt Camp.

Melinfonwu és el setè fitxatge després dels de David Loras, Adrià Trouvé Jony Medina, Emilio Martínez, Oriol Besora i Marcus Vinicius. La metamorfosi respecte al curs anterior requereix temps, però que satisfà el cos tècnic: les sensacions són positives.

Més enllà del desplaçament a Cornellà de LEB Plata, el Club Bàsquet Valls no disputarà cap altre test previ a una Lliga EBA que s'obrirà la setmana vinent, el 2 d'octubre, contra el Barberà al Joana Ballart. El curs que començarà amb l'absència de l'escorta Jordi Andreu, baixa durant un mes, lesionat a l'espatlla en el derbi contra el CBT.