Vells coneguts

L'última vegada que CB Valls i CBT van veure's les cares en competició i a l'Alt Camp va ser el mes de març del 2019 i amb victòria blava. El curs de la pandèmia va acabar-se hores abans de la celebració del partit i la temporada anterior no van coincidir a la mateixa categoria.

En qualsevol cas, aquí es coneix tothom i molts, al detall. Oriol Besora, Guillem Fàbregas, Marcus Vinicius, Jony Medina, Adrià Troubé i Sergi Domènech han vestit la samarreta del CBT, fos la del primer equip o la del planter. Pel cantó tarragoní, J.J. Miguel i Víctor Vinós guarden una estreta relació passada amb el mateix CB Valls.

Oriol Besora va militar un curs a les ordres del mateix Berni Álvarez i va compartir vestidor amb J.J. Miguel al CB Valls. Oriol ja va creuar-se amb els blaus la temporada anterior i a les files del Pardinyes. Jota, en canvi, no ha trepitjat el Joana Ballart com a oponent des dels seus inicis. I ahir, atenció, va complir 40 anys.

DERBI 15 SETEMBRE

Es tracta de l'última jornada de la Lliga Catalana EBA en què el CB Valls passarà ronda si venç. La classificació del CBT requereix guanyar de més de 27 punts: un avantatge inferior facilita el lideratge del CB Salou. Més enllà de la taula, poc rellevant quan ni tan sols ha arrencat la fase regular lliguera, és hora de seguir evolucionant com a equips, també individualment. I és un bon moment per a Besora i Jota.

El CB Valls-CBT es disputarà dissabte a les 19 hores. Qui acabi com a campió accedirà a una ronda prèvia a la fase final de la Lliga Catalana EBA que se celebraria la setmana vinent.