Fenya Rai presenta el seu segon disc

Com molts altres grups, Fenya Rai ha trobat en el parèntesi pandèmic l’espai idoni per incentivar la creativitat. La formació vallenca, amb sis anys d’història,  ha aprofitat la davallada de concerts derivada de les restriccions sanitàries per tancar-se al seu propi estudi i forjar el seu segon treball.

El nou disc de Fenya Rai manté l’essència d’arrel popular que ja apuntava el grup en el seu primer treball, ara fa dos anys. Igual que llavors, el recull d’onze cançons que ha compilat ara el grup sota el títol de Plaça Major segueix bevent de l’essència del cançoner popular de Joan Amades. Reversiona les cançons de taverna d’ara fa dos segles i juga amb el ritme per actualitzar-les en un disc que també inclou temes propis que s’hi confonen.

Una participació que en aquest segon disc s’ha traduït també en un seguit de col·laboracions que enriqueixen el resultat final. Veus reconegudes del panorama folk i la música catalana com les de Joan Reig, Titot Ribera, Arturo Gaya o Jaume Armella, participen d’aquest segon treball dels músics vallencs.

Un segon disc que consolida la proposta folk que Fenya Rai defensa des del 2015 i que ja es pot trobar a les plataformes digitals, convertides des d’avui en la Plaça Major que serveix d’altaveu al grup.