Marcus Vinicius torna al CB Valls 15 anys després

Fitxatge de rendiment assegurat per al Club Bàsquet Valls amb la tornada d'un home que ja va competir amb la samarreta local la temporada 2005-2006 com a cedit pel Lleida, equip on va jugar un altre cop el curs passat. Marcus Vinicius abandona així la LEB Or i se situa a l'EBA, territori desconegut per a ell perquè sempre s'ha mogut entre l'ACB i l'antiga LEB 2. Té 35 anys i fa 203 cm d'alçada.

I coneix molt l'actual projecte perquè és un habitual dels entrenaments d'estiu a les ordres del mateix Oriol Pozo. Fins i tot disposa d'arrels familiars a la capital de l'Alt Camp que han facilitat l'arribada d'un jugador de nivell contrastat.

És internacional amb la selecció del Brasil i va jugar un any al sostre del bàsquet estatal amb el Manresa. La seva primera experiència a Catalunya va situar-lo a l'Hospitalet, però on va generar les arrels més profundes va ser al Barris Nord, a la Terra Ferma. La seva veterania no va impedir que seguís rendint la campanya passada i després de diversos anys a la lliga del seu país. També va defensar els colors del Burgos.

Marcus Vinicius és la cinquena cara nova del Club Bàsquet Valls i se suma a les d'Emilio Martínez, Adrià Trouvé, David Loras i Jony Medina. S'espera adquirir, com a mínim, un fitxatge més per disposar d'11 efectius. A banda, veurem si el mercat facilita alguna altra oportunitat a l'hora de reforçar el grup, que ha patit els adéus de Pol Olivier, Adrià RivasMorten BulowDiamond OnwukaJJ Miguel.