El Consell Comarcal presenta un pla estratègic de reactivació per l'Alt Camp

Els diferents agents econòmics de l’Alt Camp coincideixen en la constatació que la diversitat de sectors industrials que conviuen a la comarca ha estat una de les claus per minimitzar l’impacte de la Covid a l’economia comarcal. Mantenir-la és un dels principals reptes de futur que dibuixa la diagnosi del pla de reactivació presentat pel Consell Comarcal. Adverteix també de la necessitat de desenvolupar el món rural i reclama una unitat d’acció de tots els ajuntaments per sortir plegats de la crisi.

De fet, des de Vallsgenera, que també ha col·laborat en la redacció del document, s’aposta per incloure al pacte industrial de Camp de Valls tots els municipis de l’Alt Camp.

El disseny del pla estratègic de reactivació socioeconòmica de l’Alt Camp, elaborat també amb la complicitat del Servei d’Ocupació de la Generalitat, dibuixa 12 línies estratègiques d’intervenció amb un total de 59 actuacions programades. Entre elles preveu crear xarxes de proveïdors i empreses del territori, programes per impulsar el turisme sostenible i també la creació d’un fòrum territorial pel desenvolupament.