Tot a punt pel retorn a la Plaça del Blat

Després del positiu detectat divendres passat, el centenar de castellers de les dues colles vallenques van passar sense problemes el test d'antígens previ al darrer assaig que preveia la prova pilot començada ara fa gairebé un mes. D'aquesta manera, tant la Colla Vella com la Joves van encarar les darreres proves per enlairar aquest dijous dos pilars de cinc a la Plaça del Blat, en el retorn de l'activitat castellera al quilòmetre zero.

Una tornada que, reconeixen, serà especial, tot i l'acte simbòlic de l'any passat. Les emocions ja s'han fet paleses en els quatre assajos previs, però que estan segurs que afloraran dijous a dos quarts d'una del migdia.

Diverses alineacions

Admeten que els assajos han servit per fer proves més enllà del pilar pròpiament dit, aprofitant la circumstància de poder assajar amb 50 persones al local, el doble de les permeses en condicions normals. També reconeixen que han treballat diverses alineacions per al pilar de dijous per evitar possibles positius de darrera hora.  

En directe a TAC12

Així doncs, tot a punt perquè el toc de castell torni a sonar a la Plaça del Blat dijous a dos quarts d'una del migdia, mitja hora abans en directe a través de TAC12.