L'Hoquei Club Valls pot pujar a Nacional Catalana

Si tot va bé, la pista del Vilar serà de Nacional Catalana d'aquí a pocs dies. L'Hoquei Club Valls avança lentament, però avança, des de la seva fundació, l'any 2014. La base cada cop disposa de més jugadors i jugadores i el sènior és ja un mirall. Roger Molina n'és el màxim responsable i un seguit de nois d'edats diverses, molts ells de l'Alt Camp, els principals culpables d'assolir el bitllet per a la Final a 4 de Juneda.

Segons i tercers de les rondes inicial i definitiva de Primera Catalana, es creuaran contra el Ripollet. Si guanyen, tocarà el vencedor del Sitges-Arenys de Munt B.

Entrenen dos o tres dies a la setmana, depenent de les obligacions personals de cadascun d'ells, i encadenen dos cursos a la segona categoria de l'hoquei patins de Catalunya, tots dos marcats per la COVID. Aquest vestidor ja sap què és pujar, ho va fer des de Segona.

Si s'ascendeix, es confia tant en l'actual bloc que tots ells tenen l'oferta de renovació sobre la taula. Hi haurà dues Finals a 4 paral·leles a Juneda amb una plaça d'ascens per a cadascuna. El Ripollet va acabar cinquè, però va aprofitar que un dels filials no pot pujar-

L'Hoquei Club Valls-Ripollet començarà dissabte a les 16 hores, conscients ja del resultat de l'altra semifinal. En cas de triomf, diumenge sabríem si l'HC Valls acompanya el CH Vila-seca o no a la Nacional Catalana el curs vinent.