UE Valls i Pallarès decideixen el seu futur

Joan Antoni Pallarès i la Unió Esportiva Valls resoldran aviat la gran incògnita de l'inici de l'estiu futbolístic al Municipal del Vilar, si el del Rourell segueix o no com a entrenador. El desgast durant la temporada del debut a Tercera Divisió ha estat sever pel grau d'exigència i per les dificultats derivades de la pandèmia. Tot i això, Pallarès ha aconseguit un impensable, que la plantilla rendís fins al darrer dia malgrat el descens matemàtic.

El president es mostra orgullós de la imatge, a la vegada que lamenta l'infortuni i la manca de gol. La decisió no serà simplement esportiva perquè Pallarès ha espremut la potencialitat del projecte; ara bé, cal veure què és el més adequat per a ell i per a l'entitat, si l'etapa ha arribat al seu final o si hi ha encara límits superables.

L'actual entrenador suma més de 100 partits com a màxim responsable del sènior des que va aterrar a mitjan curs 2017-2018 com a substitut de José Miguel López i enfonsat amb 2 punts de 21 possibles, en plaça de descens a Segona. Va fregar una miraculosa permanència i va acabar pujant l'any següent per encadenar dos ascensos.

L'estrena a Tercera Divisió ha estat el sostre per a un club que mai havia competit en lligues estatals i que pretén ser referent la pròxima temporada a la màxima divisió del futbol de Catalunya.