Valls rehabilita un edifici al Barri Antic per a persones vulnerables

Valls està rehabilitant un edifici del carrer del Carme per convertir-lo en habitatge d’ús social. L’immoble, de titularitat municipal, estarà acabat la setmana que ve i permetrà donar una solució a persones que es troben en una situació d’emergències.

De fet, ja hi ha gent esperant per entrar-hi a viure durant un temps determinat. Des del servei d’habitatge i serveis socials s’encarregaran d’adjudicar els pisos. Són tres apartaments de 35 metres quadrats amb una capacitat d’unes tres o quatre persones.

foto pisos valls

La reforma compta amb el suport de la Diputació a través d’una línia de subvencions per a inversions en habitatges municipals. Les obres han tingut un cost de poc més de 100.000 euros, dels quals la Diputació n’ha aportat 30.000.

D’altra banda, la Diputació farà una prova pilot en els tres municipis que s’han acollit a aquests ajuts d’habitatge social, entre els quals hi ha Valls. L’objectiu és avaluar l’impacte de creació d’aquests ajuts i les polítiques públiques d’habitatge per si cal reorientar-les.