Oriol Besora mereix seguir a la Plata

El vallenc vol continuar a la tercera categoria del bàsquet després de signar un bon any a Pardinyes. Deixar enrere el Joana Ballart ha permès que Besora creixi personalment amb registres individuals i col·lectius satisfactoris.

El Pardinyes va disputar el "playoff" d'ascens a la LEB Or per confirmar que Oriol Besora no va equivocar-se quan deixar enrere la Lliga EBA. Té 24 anys i ha crescut al CB Valls i CBT.

Les lesions, dos anys enrere, i la irregularitat dels anteriors projectes vallencs previs a l'arribada d'Oriol Pozo van frenar la progressió de Besora, que sembla esclatar per fi: més de 17 minuts i gairebé vuit punts de mitjana amb un Pardinyes molt superior, per exemple, al mateix CBT i en el partit jugat a Tarragona. Besora és de Plata.

El jugador té la intenció de continuar competint a la LEB, però és impossible preveure què passarà amb el bàsquet del Segrià aquest estiu arran del descens a la Plata del Lleida, que podria afectar de retruc el mateix Pardinyes, a l'espera del repartiment econòmic consistorial. El Camp de Tarragona no té cap proposta a l'alçada actual de Besora perquè cap d'elles va més enllà de l'EBA

Un Besora que s'exercitarà aquestes setmanes al mateix Joana Ballart, aprofitant les ja clàssiques sessions prèvies a l'estiu dirigides per Oriol Pozo i amb la presència de diversos efectius d'altres equips.

Foto: CB Pardinyes