Consolidar la UE Valls a Primera Catalana

La UE Valls no ha de moure's del cim del futbol de Catalunya; i si ho fa, que sigui per viure experiències com la d'aquesta temporada. L'inesperat ascens del curs anterior no ha desequilibrat el focus d'atenció de l'equip, que vol deixar de ser un escut inconsistent que divaga entre la línia capdavantera del futbol de casa nostra i les lligues territorials. S'ha d'aprofitar el pas per Tercera i fer lloc permanent per a l'Alt Camp a Primera Catalana.

I ningú podrà dir que els vallencs van passejar-se pel futbol estatal perquè, tot i que el descens va ser matemàtic a manca de dues jornades, l'opinió generalitzada és que amb detalls concrets, amb encert a dalt, aconseguir una plaça a la Tercera RFEF hauria sigut possible. El president està satisfet i orgullós de la plantilla, també del cos tècnic.

La premissa dels dies vinents, acabar amb sis punts més la campanya. Més enllà d'això serà hora d'analitzar el present i el futur institucional i esportiu. Caldrà esperar per saber si Joan Antoni Pallarès continuarà a la banqueta, també si ell pot sentir-se atret per encapçalar el següent "reset" de la UE Valls. Diumenge, últim partit a casa i contra el Banyoles