La UE Valls descendeix a Primera Catalana

ue valls 17 març

Ja és matemàtic. La derrota vallenca a Peralada (2-1) impedeix la remuntada quan queden tan sols dues jornades per a l'acabament de la fase per la permanència a la Tercera RFEF.  Els matiners gols d'Adrià (1') i Arnau (4') han condemnat l'equip de Joan Antoni Pallarès, orgullós com sempre per no abaixar el cap, reduir distàncies mitjançant Sergi Gómez, de penal, (37') i seguir buscant un impossible que finalment no es produirà.

La UE Valls no baixa a Primera Catalana pel vist durant la segona fase de la campanya, ni tan sols pel rendiment de la segona volta de l'anterior lligueta: la condemna va ser, principalment, el mal inici d'un conjunt novell a la categoria i que gairebé sempre ha deixat bones sensacions sobre la gespa, tant a casa com a domicili.

La manca d'eficàcia ofensiva, tan sols maquillada en partits puntuals, i la poca solidesa a l'hora de sumar al Vilar han condemnat una UE Valls que pot dir adéu orgullosa a la categoria. 

Els de l'Alt Camp no han aprofitat així la punxada del Figueres, rival directe, que un dia abans va perdre contra la Pobla de Mafumet i que, calculadora en mà, encara era abastable. L'últim compromís com a local del curs es jugarà diumenge vinent contra el Banyoles per tancar al camp de l'Horta, d'aquí a quinze dies, l'experiència a Tercera. 

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2021/futbol-11/segona-fase-tercera-divisio-nacional/grup-5e/aa/peralada-cf-a/aa/valls-ue-a