A pel tres de tres

 

Que sigui tan sols la calculadora i no els errors propis qui dictin el descens de la UE Valls a Primera Catalana. Encara amb opcions matemàtiques de permanència, l'equip de Joan Antoni Pallarès passa diumenge per Peralada.

Vuit punts separen la UE Valls de la quarta plaça, l'última de salvació quan queden tres partits. Si el Figueres guanya a la Pobla, serà ja inaccessible i caldria esperar l'empat o la derrota del Sants, amb qui els vallencs disposen del "gol average" favorable.

No tindria sentit negar que els càlculs són durs, que gairebé deixen sense possibilitats els de l'Alt Camp. Però ja fa uns dies que expliquem que el descens pot ser qüestió d'hores i encara no ha arribat. No abaixaran els braços quan ofereixen millor imatge i rendiment; buscaran la victòria a Peralada per afegir pressió a uns rivals que juguen més tard.

El Peralada va perdre la setmana anterior contra un Igualada despenjat, una gran ocasió de sentenciar la continuïtat a la categoria o, millor dit, a la futura Tercera RFEF. El partit es jugarà diumenge a les 17 hores sense cap baixa a la UE Valls..