UE Valls - Sants (2-0)

Els dos gols de Jordi Prades permeten sumar la sisena victòria de la temporada d'una UE Valls que evita així el descens matemàtic a Primera Catalana quan queden tres jornades per disputar-se.

Calia evitar que el Figueres ampliés l'avantatge de vuit punts a manca de dotze en joc i s'ha aconseguit: ara la diferència es de sis, ja que el màxim rival ha empatat al camp del Santfeliuenc. Salvar-se és pràcticament impossible perquè els gironins, a banda, disposen d'un partit extra pendent, però la millor manera d'acomiadar la campanya és no perdre la cara al futbol, no abaixar els braços i ser tan competitiu com els últims mesos.

La UE Valls rep pocs premis pels mèrits que acumula i avui, puntualment, pot dir que ha trencat una inèrcia grisa que li ha impedit sumar contra altres rivals que tampoc l'han superat en joc i oportunitats.

Potser ja és tard, però fins i tot la fortuna ha somrigut els de Joan Antoni Pallarès aquesta tarda i ho ha fet des de l'inici i quan Alejo ha aturat un penal favorable al Sants quan només s'havien disputat dos minuts. Gairebé a continuació, al minut 8, el visitant Àlex s'ha estavellat amb el pal dret de la porteria vallenca.

valls 24 maig

Els de l'Alt Camp han millorat progressivament per aproximar-se a la porteria contrària durant un tram amb alternatives diverses. Ja amb el temps complet i a punt de marxar a vestidors, Prades ha desfet l'empat amb un golàs per l'escaire que ha situat la UE Valls per davant en el marcador.

L'objectiu de la segona part, controlar el joc per evitar tant com fos possible les aproximacions d'un conjunt barceloní amb poca claredat ofensiva. La més clara ha estat de nou per a la UE Valls i també un altre cop a les acaballes i amb el mateix protagonista; Jordi Prades sorgeix des del segon pal per sentenciar amb el 2-0, situar-se amb 27 punts en 26 jornades i eludir el descens matemàtic.

La setmana vinent, l'equip passarà pel camp del Peralada, el segon classificat de la fase per la permanència a la futura Tercera RFEF.