Figueres - UE Valls (1-0)

Ivan Vidal, vell conegut del futbol tarragoní  ha estroncat un altre cop les aspiracions de victòria de la UE Valls, que té peu i mig a Primera Catalana després de caure per la mínima contra un rival directe per la permanència. 

L'exfutbolista de la Pobla de Mafumet ha desequilibrat el partit poc abans del descans, al minut 32, gràcies a un espectacular cop de cap des del punt de penal que frena en sec la inèrcia positiva de la UE Valls, que havia guanyat la setmana anterior a casa. El duel d'avui era clau per als de Joan Antoni Pallarès, ja que el Figueres és un dels oponents que pugnen per una plaça de permanència. 

La gran diferència entre triomfar o no, gairebé sempre, és l'encert en atac, i disposar d'algun jugador capaç de marcar les diferències. Un d'ells és Ivan Vidal, que enfonsa els vallencs amb 23 punts, a vuit de la salvació quan queden tan sols 12 per disputar-se. Ara és just el conjunt gironí, amb un partit menys, qui marca el tall entre continuar o no al futbol estatal.

La lectura de la jornada, independentment del resultat, molt similar a la dels últims mesos: la UE Valls convenç i domina; genera més ocasions, però no les aprofita. Aquest cop, fins i tot, ha fallat un penal al minut 50 que hauria canviat completament el signe del duel. 

La pròxima jornada, ja gairebé desesperadament pel que fa a la taula classificatòria, els de l'Alt Camp rebran el Sants, serà diumenge a les 16.30 hores.

Foto: Twitter @UEFigueres

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2021/futbol-11/segona-fase-tercera-divisio-nacional/grup-5e/aa/figueres-ue-a/aa/valls-ue-a