El CB Valls es queda a les portes de la fase d'ascens

Els d'Oriol Pozo han caigut contra el Mataró en la final prèvia a la fase de grups per pujar a la LEB Plata. Partit irregular dels locals, limitats pels problemes físics de Diamond Onwuka.

La manca d'encert ha estat la tònica d'inici per part de tots dos equips, el campió i el subcampió, respectivament, de dos dels subrups de la Lliga EBA. En qualsevol cas, les finals igualen forces i els del Maresme s'han mostrat més encertats, especialment a partir del segon període per marxar al descans amb cinc punts d'avantatge.

El parcial de 10-23 del tercer quart ha trencar el partit i els intents desesperats del CB Valls només han servit per maquillar el marcador. 

cb valls 2 8 maig

L'eliminació no eclipsa la temporada notable dels de l'Alt Camp, solvents setmana rere setmana i que han patit la llarga aturada de tres setmanes sense jugar. El rival, en canvi, va entrar en acció després i amb la celebració de la Lliga Catalana.

Temps de reflexió per preparar ja la campanya 2021-2022 amb la intenció de continuar la bona línia mostrada des de l'arribada, ja fa dos cursos, d'Oriol Pozo a la banqueta. 

Les fases d'ascens a la Plata es disputaran la setmana vinent, de dijous a divendres, a Salou i a València. El CB Salou hi serà com a local sempre que guanyi aquest diumenge a la pista del Mollet. 

Parcials: 13-8, 17-27, 10-23 i 26-20.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2213729