CB Valls i CBT acomiadaran l'any jugant a casa

Aquest dissabte els del Joana Ballart rebran l'Olivar (17.45h.) i els del Serrallo s'enfrontaran al Girona (18.30h.). Tots dos equips intentaran guanyar per gaudir d'una aturada nadalenca tranquil·la a la Lliga EBA.

La situació del CB Valls a la taula és correcta amb 6 victòries i 5 derrotes però això no amaga que la irregularitat ha estat la tònica predominant els darrers temps. D'aquesta manera, fa 6 partits que el conjunt de Francesc Canals no encadena dos resultats positius, un fet que l'ha allunyat dels dos líders de la Lliga.

Guanyar al vinculat del Saragossa, de Lliga ACB, suposaria trencar aquesta ratxa negativa i acabar de la millor manera possible l'any 2017. Un rival perillós per la joventut dels seus jugadors, capaços del millor i el pitjor, i perquè alguns d'ells sovintegen la primera plantilla.

Marc Navarro i Oriol Besora són les úniques baixes vallenques en aquesta última jornada on, a l'altre grup, el CBT rebrà el Girona al Serrallo demà dissabte a les 18.30h. Els de Berni Álvarez també sumen 6 victòries i 5 derrotes i esperen el Nadal per buidar la infermeria i recuperar efectius.