La UE Valls s'aferra a l'orgull per creure en la remuntada

No tiraran la tovallola fins que les matemàtiques diguin el contrari i prometen orgull fins al final, passi el que passi. La UE Valls rep l'Horta a vuit punts de la permanència quan en queden 18 per disputar-se.

Els tres empats consecutius posteriors a la derrota inaugural de la segona fase no han servit per acostar-se a la zona de salvació, marcada pel Figueres. Això sí, són suficients per garantir la serietat i l'ordre d'un equip poc efectiu, però que competeix dignament a la Tercera Divisió. 

Ara bé, ni jugadors ni cos tècnic es conformen pas amb això tan sols: guanyar l'Horta per retallar algun punt amb el desig de viatjar la setmana vinent a Figueres i encadenar una ratxa positiva que canviï la perspectiva classificatòria actual. Sí, evitar el descens encara és possible. 

No hi ha baixes, però el davanter Cheikh no jugarà més amb la UE Valls. Així ho ha decidit el club, no conforme amb el rendiment del futbolista arribat durant el mercat de l'hivern. L'Horta va acaparar l'atenció de tota la categoria per la incorporació de Víctor Valdés; l'exporter del Barça ja no hi és i els barcelonins igualen amb els vallencs a la taula. Un UE Valls-Horta que es disputarà diumenge a les 16.30 hores.