Promouen visites turístiques per conèixer els productes ecològics de l'Alt Camp

Més enllà del seu patrimoni monumental, amb la ruta del Cister i Santes Creus com a principals exponents, l’Alt Camp també pot tenir altres atractius vinculats als seus paisatges, productes i patrimoni. Posar-los en valor és l’objectiu de la nova iniciativa impulsada des del Consell Comarcal i també des del departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, que relliga la producció ecològica dels productes de quilòmetre zero.

Juntament amb productors de diferents municipis han programat sis rutes turístiques i gastronòmiques en què el visitant descobrirà un producte, coneixerà els seus productors  i visitarà també punts d’interès patrimonial o paisatgístic. Són sis propostes amb què els impulsors, més enllà d’obrir la comarca a l’exterior, volen dirigir-se als veïns de la zona i convidar-los a redescobrir el territori que els envolta.

En total s’han programat sis rutes interpretatives entre el 15 de maig i el 19 de juny. Portaran els visitants, entre altres, al columbari romà i el celler modernista de Vila-rodona o al santuari de Montserrat de Montferri.

Cirerers, ametllers i oliveres també formaran part dels paisatges que es visitaran. Bràfim, Rodonyà i Bellavista s’inclouen dins les rutes, que es fixen en la producció ecològica. Les visites s’oferiran per un màxim de quinze persones. Per inscriure’s o informar-se es pot contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..