Els assajos castellers tornen als locals

Darreres indicacions al local del Portal Nou de la Colla Vella just abans de ser escenari de les imatges més esperades del món casteller, la dels més petits de la colla enfilant-se uns damunt dels altres per a començar a treballar els poms de dalt de les futures construccions rosades.

Amb dos grups separats de vint infants cadascun, el màxim permès fins ara, la canalla va poder tornar a experimentar unes sensacions que feia més d'un any no tenien. El més important ara, aconseguir que els més petits s'adaptin a les noves posicions que la pandèmia ha obligat a accelerar a causa del creixement físic.

Una situació que resta a l'espera de noves modificacions abans de plantejar-se assajos específics amb adults.

LA JOVES, AQUESTA SETMANA

I a l'altre costat del barri antic vallenc, al local de la Colla Joves, els assajos castellers començaran aquesta setmana. El passat divendres els vermells encara van seguir amb les jornades lúdiques i de convivència que han anat duent a terme en les darreres setmanes. Serà a partir d’ara quan aquestes trobades al local comencin a introduir elements purament castellers. Des de la colla vermella, però, remarquen que ara continua sent més important la reintegració de la canalla a la dinàmica de la colla que la part essencialment castellera.

Així, doncs, el món casteller comença a caminar després de l'aturada més important de la seva història des de la Guerra Civil amb ganes de tornar a vibrar amb els grans castells el més aviat possible.