El Barri Antic de Valls perdrà un altre negoci per jubilació

El Barri Antic de Valls perdrà en pocs mesos un altre dels seus establiments comercials històrics. Tot Temps deixarà d’oferir roba interior i llanes quan la seva propietària es jubili definitivament aquest estiu. Amb ell es perdrà definitivament el teixit comercial de la zona del barri antic on està ubicat, el carrer Carnisseria. Enrere queden quaranta anys d’història.

Trobem la propietària del comerç, la Rosita, atrafegada preparant els articles que ofereix, roba interior i llanes, per la seva liquidació. Ha posat ja data de caducitat a un negoci que l’ha acompanyat durant els últims quaranta anys i que s’ha convertit en la seva vida.

Aquest estiu es jubilarà definitivament i, amb ella, desapareixerà l’últim establiment comercial que resistia al carrer Carnisseria, al qual, amb els anys se li ha apagat la vida comercial que oferia per convertir-se ara en un desert.

El barri perdrà, a més, un punt de trobada, ja que a la tenda també s’ensenyava a fer mitja i s’hi podia trobar sovint un grup, ja d’amigues, practicant.

Ara són les pròpies clientes i amigues les que acompanyen la Rosita en la preparació de la liquidació. La taula on s’aplegaven per fer mitja formarà part durant els propers mesos de l’aparador de la tenda on s’hi mostraran els productes en liquidació.

Saben que ara hauran de buscar un nou emplaçament per a les seves trobades mentre preparen amb cura l’adéu a un espai que els ha acompanyat de forma gairebé diària els últims anys.

Una jubilació més que colpeja l’esperit comercial del nucli històric de Valls que, fora del carrer de la Cort i la plaça de l’Oli, tendeix a desaparèixer.