La sala Kursaal de Valls ja funciona com a punt de vacunació intermedi

 

La sala Kursaal de Valls ja funciona com a punt de vacunació intermedi. L'objectiu és que serveixi per administrar 3.000 vacunes a la setmana, però tot depèn de l'arribada de noves dosis. De moment, només s'està vacunant amb AstraZeneca, per tant, a persones de 60 a 69 anys. Ara bé, és un equipament preparat per posar qualsevol de les altres tres solucions de cara a les pròximes etapes de la campanya.

Les dimensions de la Kursaal i la disponibilitat d'aparcament gratuït han sigut claus a l'hora de triar-la com a punt de vacunació. Des de l'Ajuntament vallenc se subratlla la bona feina feta a l'hora de preparar l'espai amb una setmana de marge.

FOTO VALLS VACUNACIO

Amb la posada en marxa de la sala Kursaal, es deixarà de vacunar al Pius Hospital. Tot i això, la gent gran i els col·lectius de major risc continuaran anant al Joana Ballart.

La previsió és que la majoria de persones que s'hi desplacin per vacunar-se siguin de l'Alt Camp i la Conca, però la reserva de cita està oberta a tota la població de Catalunya.