UE Valls - Peralada (1-1)

La zona de permanència s'apropa un punt i se situa ara a sis de la UE Valls, que ha esgarrapat la igualada poc abans del final del partit. Queden encara set jornades per disputar-se. Cert és, però, que caldrà guanyar aviat per disposar d'opcions d'allargar les esperances de remuntada, ja que fins ara els vallencs tan sols han sumat dos dels nou punts possibles durant la segona fase del curs.

S'ha avançat el Peralada al minut 25 mitjançant Mercader i després d'un inici de partit amb aproximacions a totes dues àrees. Els de Joan Antoni Pallarès han seguit acostant-se fins al descans, però han perdut presència durant els compassos inicials de la segona part.

El futbol és com és i quan semblava ja impossible Cesc Martínez ha aconseguit l'1 a 1 en una pilota perduda dins l'àrea petita on és Chiri qui ho prova prèviament. Els locals han fregat el 2-1 a continuació sense l'encert necessari. El Peralada n'ha tingut una més a les acaballes, topant amb el permanent encert del porter Alejo.

La UE Valls jugarà diumenge (17 hores) al camp del Banyoles a la recerca d'una victòria que acosti encara més les places de permanència.