Zoo i Stay Homas encapçalen el cartell de concerts de Sant Joan a Valls

Valls es rebel·la contra les conseqüències de la pandèmia i prepara un Sant Joan musical d’alta volada, amb grups que estrenen gira com Zoo. Els valencians seran un dels caps de cartell de l’escenari gran, que enguany estarà ubicat a l’Hort del Carme. Stay Homas, La Fúmiga, Jazzwoman i Ciudad Jara, el nou projecte del vocalista de la Raiz també hi actuaran entre el 22 i 24 de juny. Tots ells compartiran espai també amb els grups més familiars, Xiula i The Penguins, que actuaran en altres franges horàries.

A banda dels grans grups, el Sant Joan vallenc també apostarà pel talent local. Premiat amb el títol de santjoaner 2021, el vallenc Francesc Sans estrenarà el seu primer treball d’arrel tradicional a l’escenari de Casa Caritat. Allà també hi actuarà el vocalista Loren versionant Presley i Sinatra i l’escola municipal de música Robert Gerard.

El trap dels també vallencs Figaflawas, Ferran Palau i l’orquestra internacional Costa Brava completaran el cartell. Tenint en compte les limitacions d’aforament per accedir als recintes s’haurà d’adquirir entrades, que tindran preus populars.

Les entrades es posaran a la venda a mitjans del mes de maig, quan s’espera que ja es coneguin els horaris exactes de les actuacions, que s’adaptaran a les restriccions dictades pel PROCICAT.