Valls instal·larà més càmeres al Barri Antic

Des de fa tres setmanes ja funcionen al carrer de la Cort les set càmeres de vigilància que l’Ajuntament va instal·lar a la via pública per facilitar la tasca de la Policia Local i Mossos d’Esquadra i com a mesura  dissuasòria per evitar actes delictius. Asseguren des de l’àrea de Seguretat Ciutadana que això ha permès identificar persones que traficaven amb bitllets falsos i avortar un intent de robatori en un establiment del carrer de la Cort.

La valoració positiva ha portat l’Ajuntament a meditar l’ampliació de l’abast de la zona de videovigilància al carrer de la Peixateria, Sant Antoni i a l'aparcament de Ca la MatauetaEl consistori vallenc farà arribar la proposta per ampliar la zona de cobertura de la videovigilància al departament d’Interior, que és qui ha d’avalar la mesura.

Les càmeres de vigilància instal·lades en l’actualitat estan connectades amb la comissaria de la Policia Local, on els agents reben i graven les imatges en directe durant les 24 hores. D’aquesta forma poden actuar de forma immediata si detecten conductes delictives a la zona.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha reforçat la plantilla de la Policia Local amb la incorporació de tres agents més durant les últimes setmanes. Actualment la plantilla la formen 31 policies i es preveu arribar a 34.