L'assemblea de la Colla Vella ratifica Martínez i Pedret dos anys més

Sense sorpreses en l'assemblea general telemàtica de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que va aprovar per àmplia majoria la continuïtat de les juntes tècnica i administrativa actual per als propers dos anys. D'aquesta manera. Albert Martínez com a cap de colla i Albert Pedret com a president continuaran comandant la nau rosada amb uns equips que sí que introdueixen alguns canvis pensant ja en un possible relleu futur.

Una continuïtat que en condicions normals hauria de ser per quatre anys per a la presidència i un per al cap de colla, però la situació actual ha portat a què els actuals dirigents es marquin en els dos propers anys el principal objectiu, la reactivació de la colla després de l'aturada forçada per la pandèmia.

LLUM VERDA A LA CREACIÓ DE LA FUNDACIÓ

Una assemblea que també va aprovar el projecte de la creació de la nova Fundació Colla Vella dels Xiquets de Valls. L'objectiu d'aquest nou ens vinculat a la colla rosada serà esdevenir un canal per a l'activació d'iniciatives socials i de promoció de la colla i el món casteller a partir d'aportacions privades.

Ara els del Portal Nou resten a l'expectativa de quan podran tornar a l'activitat i en quines condicions. De moment es preveu que després de Setmana Santa la canalla pugui tornar a fer activitat grupal al local del Portal Nou.