Que guanyi el Vilar

Uns 200 espectadors podran assistir al partit entre la UE Valls i el Manresa que culminarà el primer tram del curs. El factor afició ha d'incrementar les possibilitats de permanència de cara a la segona fase dels de Joan Antoni Pallarès, que van guanyar la setmana anterior però que encara no ho han fet com a locals en tot el curs: tres victòries a domicili i 14 punts en 19 jornades amb Igualada i Muntanyesa per darrere, això sì, ells amb un partit menys. Els socis disposaran de preferència per accedir a la grada.

És l'últim partit de la UE Valls perquè la setmana vinent descansa abans de començar, el 4 d'abril, la ronda per la salvació en un grup definitiu que aplegarà els cinc pitjors classificats de cadascun dels dos subgrups i on s'arrosseguen els resultats aconseguits fins ara.

Sense els lesionats Òscar Torre i Cesc Martínez ni el sancionat Eric Martí els de l'Alt Camp es veuran les cares amb un rival que encara pot caure a la part baixa i que va guanyar en l'anada per 3-0. Imposar-se perquè l'objectiu darrer sigui "només" difícil i no gairebé impossible. El duel entre UE Valls i Manresa es jugarà diumenge a les 16.30 hores.