CB Valls - Alpicat (77-48)

El líder no falla i es manté al capdavant de la Lliga EBA amb una victòria i un partit més que el Castelldefels, que ha descansat. Queden dos partits i el CB Valls (8-2) depèn d'ell per jugar la fase d'ascens a la Plata gràcies a un triomf contundent que s'ha cuinat des del primer període amb avantatges còmodes per als d'Oriol Pozo, molt superiors de principi a final contra un equip que va sorprendre guanyant-lo en l'anada.

L'home més valorat de la tarda ha sigut Sergi Domènech amb 18 punts, 8 rebots i 27 de valoració. Un resultat positiu que situa l'Igualada, tercer de la taula, dues victòria per sota tot i que també amb un partit més per consumir. Els cinc campions i els tres millors segons dels vuit subgrups accediran a la fase final per ascendir a la LEB Plata.

La millor notícia del dia, a banda del triomf, la tornada de Roger Riu. A inicis de setmana va ser dubte per l'esquinç arrossegat les últimes setmanes, però finalment ha pogut completar més de 10 minuts de joc a pista. El Joana Ballart acollirà també la següent jornada amb la visita de l'Artés (dissabte, 18 hores).   

Parcials: 22-13, 23-10, 14-13 i 18-12

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194483