CB Valls - Cornellà (68-60)

Amb pròrroga inclosa, segona victòria en dos partits del CB Valls al Campionat d'Espanya de Primera Divisió tot i l'absència de Lourdes Lorente, que es perdrà el que resta de curs per culpa d'una lesió als lligaments encreuats del genoll esquerre.

Sense la veterana Lorente, que ja tenia previst retirar-se aquesta temporada, les vallenques han allargat la bona imatge mostrada la setmana anterior i en el dia del debut de la nova campanya. Romina Rodríguez ha estat la màxima anotadora del partit amb 22 punts mentre que Júlia Cañellas i Montse Tomàs també han assolit dobles dígits anotadors.

La igualtat de la primera part s'ha trencat durant el tercer període en què el Cornellà ha arribat a disposar d'un avantatge d'onze punts. Un parcial de 9-0, però, ha reviscolat el conjunt dirigit per Benet Ibáñez, que ha igualat des de la línia de tirs lliures i que fins i tot ha disposat d'un últim intent per evitar els cinc minuts d'afegit on, en qualsevol cas, s'ha mostrat molt superior a l'equip visitant.

El CB Valls descansarà la setmana vinent i ho farà  com a líder del subgrup igualat amb el Lleida, que tampoc ha perdut encara. Una competició en què les dues millors de cada lligueta es classificaran per a la fase d'ascens a Lliga Femenina 2 i en què no hi haurà descensos. El següent compromís es disputarà el 28 de març a Igualada.

Parcials: 18-18, 15-13, 9-19, 16-8 i 10-2.