L'Escola Baltasar Segú construeix un viver finançat amb el premi Josep Moncunill i Cirac

L’Escola Baltasar Segú completa les eines per desenvolupar el seu projecte pedagògic d’escola verda amb la construcció d’un viver geodèsic on germinarà el planter que s’utilitzarà posteriorment a l’hort del centre. L’equipament ha estat possible gràcies a l’aportació del premi Josep Moncunill i Cirac, nascut l’any passat i que vol incentivar iniciatives educatives.

Una estructura geodèsica construïda essencialment amb compactat de plàstic reciclat dona la benvinguda als visitants de l’escola Baltasar Segú. No és una estructura qualsevol. Des d’ara serà un dels pals de paller del projecte educatiu d’aquesta escola verda fonamentat en la permacultura i que apropa i permet els infants interactuar amb la terra i l’entorn. L’estructura servirà de viver per les llavors que posteriorment els alumnes del centre plantaran a l’hort que ja conreen dins de l’escola.

L’equipament s’ha finançat gràcies a l’aportació de 4.000 euros amb què està dotat el premi per a iniciatives educatives Josep Moncunill i Cirac. En la seva primera edició, la Fundació Ciutat de Valls, va apostar per la iniciativa presentada per l’escola Baltasar Segú. El premi, que a partir d’enguany, s’incorporarà al catàleg de la Nit de Premis, té com a objectiu potenciar les iniciatives pedagògiques que es desenvolupen dins els centres vallencs. Ja s’ha obert la segona convocatòria del mateix.

Canvia't al 39 a la TDT