Es pot guanyar al líder

I si tot canvia a partir de diumenge contra l'Europa? La UE Valls no ha guanyat cap enfrontament al Vilar aquesta temporada però ja va esgarrapar un empat de l'anada al Nou Sardenya. Els de l'Alt Camp han sumat 10 punts en 15 jornades i els visitants, més del doble en 13. En qualsevol cas, el rendiment dels últims caps de setmana ha estat notable, especialment contra el Santfeliuenc i en la derrota per 1 a 0: falta encert i sort, la diferència entre els grans i els no tan grans de la Lliga.

La permanència no és utòpica a manca de cinc jornades per acabar la primera fase i començar la de la permanència. Cal avançar, això sí, per evitar que el dèficit de punts respecte als altres rivals sigui gairebé insalvable. L'Europa només ha perdut un cop tot i que també ho va fer a Valls i a l'octubre durant la pretemporada. És un dels grans del futbol amateur català i no perdonarà cap concessió.

Gestí, Cheikh i Miró són baixa segura per lesió mentre que Plana és dubte per molèsties. La UE Valls-Europa es disputarà diumenge a les 16.30 hores.