Sense complexos

La UE Valls jugarà al camp del Santfeliuenc convençut que pot competir contra qualsevol rival. La millora de la segona volta referma la mentalitat d'un equip, això sí, necessitat de victòries. Perdre al Vilar per la mínima contra el Sant Cristóbal no va afectar greument la moral del vestidor perquè són detalls els que eviten, per exemple, que encara no s'hagi aconseguit cap triomf a l'Alt Camp.

La feina s'està fent bé entre setmana i els caps de setmana, i en cap moment la UE Valls ha tirat la tovallola: que això sigui suficient o no per salvar-se, veurem, però serveix per no perdre la cara a la Tercera Divisió.

L'anada entre UE Valls i Santfeliuenc van ser un dels pocs partits en què els de Joan Antoni Pallarès no van tenir opcions d'aconseguir res de profit, 0-3: un dels molts rivals de la categoria capaç de sentenciar un partit sense acumular excessives ocasions. Això sí, els locals no guanyen des del 15 de desembre i pateixen també per eludir la fase per la permanència.

El Santfeliuenc-UE Valls es jugarà diumenge (18 hores) amb les absències per lesió de Cheikh, Gesti i Arnau Miró. Els vallencs són penúltims amb 10 punts en 14 jornades.