Chiri podria estrenar-se a Igualada amb una UE Valls que vol refermar la millora

La Unió Esportiva Valls viurà un altre partit d'urgències contra un rival gairebé tan necessitat de punts com ell, l'Igualada. Els vallencs són penúltims amb set punts i per darrere dels de l'Anoia, amb 11 i que no guanyen des de fa una volta sencera, justament en la visita al Municipal del Vilar. El desig de Joan Antoni Pallarès és refermar la imatge mostrada durant gran part del duel contra el Castelldefels de la setmana passada i que va acabar amb empat a un.

Chiri podria estrenar-se com a jugador dels de l'Alt Camp aquest mateix cap de setmana després de completar dues sessions amb els seus nous companys. És del Vendrell, avui compleix 20 anys, pot moure's per les dues bandes a i la mitja punta, i prové del Vilafranca on no va tenir continuïtat.

El jove futbolista ocupa l'única fitxa sub23 lliure per tancar definitivament la plantilla. Això significa que Marcel, lesionat des de l'estiu, no debutarà enguany a Tercera perquè els seus problemes físics evolucionen més lent de l'esperat. L'Igualada-UE Valls començarà diumenge a les 17 hores.