Les nou primeres finals de la UE Valls

La permanència de la UE Valls a Tercera exigeix arribar amb opcions a la segona fase i per ser fiables al Municipal del Vilar, on encara no ha guanyat i on diumenge rebrà el Castelldefels. 

 El 2021 va arrencar amb derrota a Terrassa per 2-0 i en un partit on l'ordre defensiu va venir acompanyat de molt poca presència ofensiva. La UE Valls, però, treballa bé. Ho diu Joan Antoni Pallarès, que també destaca la imperiosa necessitat de guanyar com a local, fet inèdit durant tota la temporada. L'única victòria dels vallencs, penúltims de Tercera Divisió amb sis punts en onze jornades, va ser a la Pobla de Mafumet.

ue valls 22 gener

Aquest cap de setmana ho intentaran contra el Castelldefels. Queden nou jornades de la primera fase, suficients encara per reenganxar-se al furgó dels qui busquen salvar-se a la lligueta posterior per la permanència.

Els del Garraf són sisens amb 13 punts malgrat que encadenen sis jornades sense guanyar. L'anada va acabar amb derrota de la UE Valls per 2 a 1. Amb les baixes de Marcel ii Miranda, els nouvinguts Cheikh i Jordi Prades, que ja van debutar a Terrassa, podrien sumar més minuts aquest diumenge a les 16.30 hores.