Tan complicat com possible

La UE Valls es troba a dues victòries de distància de les places de permanència a la Tercera DIvisió. Quan tot just comença la segona volta de la Lliga fem un cop d'ull a quina és la situació actual dels equips de la part baixa, els qui es trobarien, de moment, a la següent fase per la permanència. No és fàcil però en absolut impossible. 

Segon per sota amb sis punts, bagatge pobre després de pagar cara la inexperiència a Tercera però amb terreny suficient per capgirar la situació. Els cinc últims de cada subgrup es trobaran aquí, a la lligueta posterior on només quatre d'ells aconseguiran la salvació. Aquesta taula no és oficial perquè aquesta Lliga, de moment, ni tan sols existeix, però ha de ser el referent de la UE Valls des d'ara i fins que s'acabi una segona volta de subgrup que va arrencar amb punxada a Terrassa per 2-0. 

ue valls 20 ok gener

Molts dels futurs oponents tenen partits pendents encara per jugar-se, és a dir que corre pressa guanyar, especialment a un Municipal del Vilar on, fins ara, tots els visitants han esgarrapat alguna cosa de profit. Capacitat de treball i orgull per intentar aixecar-se del sotrac no faltarà pas.

El de diumenge contra el Castelldefels serà el primer partit com a local de la segona volta vallenca i el debut també a casa dels acabats de fitxar Cheikh i Jordi Prades, que ja van gaudir dels seus primers minuts a l'Olímpic de Terrassa. Els del Garraf són cinquens tot i que no guanyen des del novembre.