Els Teatres de Valls programen 17 espectacles fins al juny

Teatre, dansa i concerts ompliran des del mes de febrer i fins a la Festa Major de Sant Joan els Teatres de Valls. Emma Vilarasau i Jordi Bosch, Marea i l'homenatge al vallenc Robert Gerhard completen una programació que vol confirmar l'aposta per la cultura tot i la pandèmia.

Amb el 50 per cent d'aforament i contemplant totes les mesures de seguretat derivades de la pandèmia. Així afronten els Teatres de Valls una temporada d'hivern amb disset espectacles que combinaran el Teatre Principal i el Centre Cultural com a escenaris.

Als espectacles ja coneguts de Juan Diego Botto sobre Lorca, del Mètode Gromholm amb la vallenca Mar Ulldemolins o el nou espectacles de Buhos, s'uneixen obres de gran format com "La cabra o qui és Sylvia", que amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch al capdavant visitarà la capital de l'Alt Camp per la Festa Major de Sant Joan.

Espai destacat per la música, amb el concert acústic del cantant de Marea Kutxi Romero i el de La Fuga Razkin el 20 de febrer o l'opera electrònica amb "La infanticida" de Víctor Català, amb Neus Pàmies i composició musical de Clara Peya.

També encara amb música, destaca el concert homenatge al compositor vallenc Robert Gerhard, en el 50è aniversari de la seva mort el 30 d'abril. Tot amb la voluntat de continuar amb l'aposta per la cultura duta a terme pel consistori vallenc.

Les entrades es posen a la venda el proper dia 20 de gener i s'habilita un sistema de retorn de l'import de les entrades en 72 hores en el cas d'ajornament o suspensió dels espectacles derivats de la pandèmia.